Snel een offerte

SolarEdge Zonnepanelen

300_solaredge.jpg

Wij werken met SolarEdge.

Dankzij het monitorprogramma van SolarEdge kunnen wij als bedrijf en u als klant op afstand en onderweg direct met uw mobiele apparaat monitortaken uitvoeren.

 

De app stelt gebruikers in staat om realtime en online data te bekijken zodat ze op de hoogte worden gehouden van de prestaties van uw zonnepanelen. U kunt de SolarEdge app gratis downloaden.

 

De SolarEdge omvormers en power optimizers staan boven aan als het komt op kwaliteit en opbrengst. Het merk staat voor kwaliteit, innovatie en veiligheid.  SolarEdge is wereldwijd, en ook in Nederland een topmerk binnen de solar branche.

 

Optimale prestatie van alle zonnepanelen
Meer rendement uit je zonnepanelen installatie? Met de SolarEdge power optimizers optimaliseer je de opbrengst van je panelen. De power optimizers zorgen ervoor dat alle panelen in een string optimaal presteren. Ook wanneer er eentje minder goed functioneert, bijvoorbeeld door schaduw of vuil. Dit voorkomt vermogensverlies. Op de SolarEdge app is realtime te zien welke zonnepanelen minder goed werken. Zo kan de klant en wij direct reageren en optimaal zonne-energie blijven opwekken. Daarom zijn de power optimizers van SolarEdge dé oplossing voor het maximaliseren van de energieopbrengst van jouw PV-installatie.

 

Met de omvormers van SolarEdge haal je het maximale uit jouw PV-installatie. Dankzij de optimizer, maximaliseert de SolarEdge omvormer de energieopwekking per individueel zonnepaneel. Het voordeel hiervan is dat de energieopbrengst hoger worden en de kosten van de PV-installatie lager. Naast het verhogen van de energieopbrengst, bieden de omvormers en optimizers van SolarEdge ook installatie- en gebruiksgemak. Elke omvormer kan via WIFI, Kabel of GSM met het internet worden verbonden. Hierdoor is het mogelijk om via de SolarEdge App de energieopbrengst per zonnepaneel op afstand af te lezen.

 

Garantie

SolarEdge geeft 10 jaar productgarantie en 25 jaar opbrengstgarantie op de zonnepanelen!
SolarEdge geeft 12 jaar garantie op de omvormers!
SolarEdge geeft 25 jaar garantie op de Power Optimizer!

 300_solar.jpg